طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

به گزارش وبلاگ لاراول، در این مطلب طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال آموزش داده شده است.

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

به گزارش گروه وبگردی وبلاگ لاراول، ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است، این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا می نمایند.

در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل نموده و باعث تاثیر بهتر این میوه ها بر تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.

از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذا ها بهره ببرید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود یاری کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه هواداران زیادی خواهد داشت.

مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال

-پرتقال 10 عدد

-نارنگی 10 عدد

-سرکه 2 پیمانه

-چوب دارچین 2 عدد

-پودرمیخک یک دوم قاشق چایخوری

-آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه

-شکر 2 پیمانه

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

-نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با یاری چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید.

-پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط نموده و در شیشه ای تمیز بریزید.

-این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک گردد.

-در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید.

-این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.

-ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است.

خواص ترشی نارنگی و پرتقال

- مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام یاری می نماید شب ها خواب ارام تری داشته باشید.

- این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است.

-ویتامین ث، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب یاری می نماید.

-این ترشی به دفع سموم بدن یاری میکند.

-پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین

- بهبود دستگاه گوارش

- اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی بهره ببرید باعث کاهش قند خون می گردد.

-این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند نموده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می گردد در نتیجه پرخوری را کاهش داده و یاری می نماید زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.

-برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می نمایند.

-خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده یاری می نماید و باعث می گردد بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند.

- مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون یاری می نماید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید