طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
به گزارش وبلاگ لاراول، در این مطلب طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال آموزش داده شده است.
به گزارش گروه وبگردی وبلاگ لاراول، ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است، این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا می نمایند.
در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل نموده و باعث تاثیر بهتر این میوه ها بر تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.
از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذا ها بهره ببرید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود یاری کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه هواداران زیادی خواهد داشت.
مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال
-پرتقال 10 عدد
-نارنگی 10 عدد
-سرکه 2 پیمانه
-چوب دارچین 2 عدد
-پودرمیخک یک دوم قاشق چایخوری
-آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه
-شکر 2 پیمانه
طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
-نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با یاری چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید.
-پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط نموده و در شیشه ای تمیز بریزید.
-این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک گردد.
-در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید.
-این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.
-ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است.
خواص ترشی نارنگی و پرتقال
- مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام یاری می نماید شب ها خواب ارام تری داشته باشید.
- این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است.
-ویتامین ث، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب یاری می نماید.
-این ترشی به دفع سموم بدن یاری میکند.
-پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین
- بهبود دستگاه گوارش
- اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی بهره ببرید باعث کاهش قند خون می گردد.
-این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند نموده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می گردد در نتیجه پرخوری را کاهش داده و یاری می نماید زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
-برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می نمایند.
-خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده یاری می نماید و باعث می گردد بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند.
- مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون یاری می نماید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان